Nous programes!!

Bé, ja que vaig dir que penjaria els meus programes aquí doncs he pensat d'anunciar-vos l'imminent sortida a la llum d'una nova sèrie de programes freeware fets per mi que us poden ser molt útils pel que serveixen i per lo fàcils que són de fer servir. La sèrie es dira "4all" i tindrà vàries suites de programes amb utilitats diverses.

Ara mateix només tinc dues idees al cap.
1. Maths4all -> Programa per fer càlculs matemàtics de qualsevol tipus i facilitar la vida dels alumnes quan fan matemàtiques (ja veureu com). La primera versió només tindrà suport de calculadora d'enters i de fraccions, és a dir, podrà fer moltes operacions relacionades amb això. Més endevant s'aniran afegint funcions que faran fàcils les mates a tothom. Estarà incuit dins la suite Insti4all que inclourà varis programes útils per al dia a dia a l'institut.

2. Treballs4all -> Programa per facilitar el fet de fer treballs que no es poden fer presencialment utilitzant l'FTP com a intermediari de la connexió i el Hamachi. Encara no està molt definit, per tant ja us informaré amb més detall més endevant. També està inlcuit dins la suite Insti4all.

PD: Tot el que està en cursiva ho explicaré en el pròxim post que faci.