Diccionari 1

Classes (1er post): És el model utilitzat tant per la natura com per la programació per descriure els atributs i les funcions d'una cosa (objecte).Es podria comparar una classe a l'ADN: ens descriu i dicta tot el que hem de fer.
Open Source (1er post): Terme utilitzat per designar tot el programari i maquinari del qual el codi font és accessible (el codi font és una sèrie d'instruccions (un programa) escrites de manera que ho pugui llegir un home) i pot ser modificat, redistribuit i altres coses per qui vulgui i amb el nom que vulgui.
C++ (1er post): Llenguatge de programació (vegeu http://ca.wikipedia.org/wiki/Llenguatge_de_programaci%C3%B3) creat per Bjarne Stroustrup. Està orientat a objectes amb classes.
FTP (2on post): El Protocol de Transferència de Fitxers (File Traansfer Protocol en anglès) és un programari fet per intercanviar fitxers entre ordinadors amb qualsevol sisema operatiu.
Hamachi (2on post): És un programa realitzat amb la funció de crear una xarxa d'ordinadors virtual (VPN) de manera molt senzilla de manera que només cal que estiguin connectats a internet per comunicar-se i intercanviar fitxers mitjançant l'FTP o jugar a videojocs on-line.